För uppdragsgivare

Välkommen till min sida för uppdragsgivare

Här vill jag försöka ge dig lite inspiration för dina kommande reklamkampanjer, porträttfotograferingar eller andra behov av bilder, ex. för en artikel eller från ett tillfälle du vill minnas.

När det gäller uppdragsfotograferingar är det främst mindre reklamkampanjer, ex. för en butik eller en designer, samt olika former av porträttfoto, ex. studentbilder eller liknande högtider, som jag kan åtaga mig. Du kan även boka mig för att få prova på som modell – modell för en halvdag.


Reklam

Det är givetvis du som uppdragsgivare som bestämmer utformning och stil på den fotografering du behöver, men det är min förhoppning att du väljer mig för att du lockas av min tanke om ett mer naturligt och levande modellfoto. Väljer du mig som fotograf kommer du inte få några bilder med uttryckslösa barbiedockor som modeller. Är det den typen av bilder du söker så är jag inte rätt fotograf, även om jag tycker du skall fundera på om du verkligen söker rätt typ av bild, men det kan bara du avgöra.


Jag samarbetar med ett flertal duktiga och ambitiösa amatörmodeller och makeupartister, som oftast kan ställa upp med kort varsel. Om du är välplanerad och ute i god tid ökar förstås chansen att du kan få just den modell du tycker passar för uppdraget. Har du en egen modellkontakt så är det givetvis inget hinder. Jag är van att arbeta med såväl nybörjare som erfarna och etablerade modeller.


När vi bestämt ramarna för uppdraget bekräftas detta i ett avtal. Sedan sköter jag allt från bokning av modeller till leverans av bilder, givetvis då med undantag för de produkter eller kläder du vill visa och marknadsföra med bilderna.


Använd kontaktsidan för en första kontakt, så hör jag av mig till dig. Efter att jag erhållit nödvändig information om uppdraget så ger jag dig ett pris på vad det kommer att kosta. Jag kan erbjuda verkligt konkurrenskraftiga priser. Jag lämnar alltid nöjd- kund-garanti. Är du inte nöjd så behöver du inte betala någonting, men då erhåller du naturligtvis inte heller bilderna.


Inspirationsbilder för dig som söker fotograf till ett uppdrag hittar du till höger. Listan kommer successivt att kompletteras med inspirationsbilder allt efter säsong, men jag åtar mig självklart även uppdrag inom områden som ej finns med i listan.


Porträttbilder och bilder från speciella tillfällen

Vill du ha porträttbilder ex. från din student, speciell bemärkelsedag eller liknande så ordnar jag det. Även porträtt tar jag med förkärlek i naturlig miljö och vill du ha porträtt i din egen hemmiljö så ordnar jag det. Jag har portabel ljusutrustning. Naturligtvis går det även bra med studiofoto om du föredar det.


Modell för en dag

Vill du pröva på att vara modell för en dag så är du välkommen att boka in en tid för detta. Du får själv välja om du vill bli sminkad av en duktig makeupartist eller om du väljer att sminka dig själv. Sedan blir du fotograferad i 3-4 olika och valfria outfits under c:a tre timmar. Därefter går vi tillsammans igenom bilderna och du får välja ut upp till max. tio bilder som du vill ha redigerade.


Bilderna levereras på en cd inom tio dagar i två versioner, en i maximal upplösning som passar för utskrifter samt en anpassad för användning på webben. I priset ingår att du får full användningrätt för de bilder du får redigerade, det enda jag förbehåller mig är att få använda bilder på min hemsida som referensbilder på gjorda jobb.


Priset för en fotografering Modell för en halvdag är 875 kr om om du sminkar dig själv.  Vill du bli sminkad av en Makeupartist tillkommer arvodet för detta.


Välkommen med ditt uppdrag

Prislista

Priser erhålls på begäran för reklam- och portfättfotouppdrag.


Modell för en halvdag

Egen sminkning, 3 tim foto, 10 valfria bilder redigerade och klara inkl, moms            975:-

Vid sminkning av Makeupartist

  tillkommer                                              600:-


Studentfoto

Priset inkluderar en timmes foto

samt tio valfria bilder inkl. bas-

redigering

Vid foto i studio                           475:-

Vid foto på annan plats inom

Sollentuna kommun                    575:-

Övriga platser inom Stor-

Stockholm                                    650:-

Moodboard för uppdragsgiare